Пишани дела

pisanidelaЧитајте книги кои се инспиративни и зборуваат за Господ Исус Христос, а тоа значи книги од христијански автори. Ова е важно бидејќи многу современи автори наметнуваат окултистички доктрини и источни философии скриени во модерни психолошки техники со кои ќе ве втурнат во страдање и ќе ве направат подложни на напад од демони.

За твојот духовен развој како Христијанин кој треба да се утврдува во верата во Господ Исус Христос, за твоите различни потреби и ситуации со кои сакаш да се справиш на вистински начин, ви ги препорачуваме следниве практични книги кои лесно и брзо се читаат од пастор Константин Кајшаров кој му служи на Господ преку Мисијата Живо Христијанство.

svet shepot molitva1

Разрешете го стравот, страдањето, болеста и препуштете се во Божји раце.

Кликнете да купите книга

svet shepot osloboduvanje od demoni1

Зошто се случува добри луѓе да страдаат, дури и да починат? Кој ги убива?

Кликнете да купите книга

svet shepot osloboduvanje od prokletstva1

Сега е време да почнете да го користите благословот како контра реакција на...

Кликнете да купите книга

remodeliranje

Практична книга со програма за духовен развој, советување, надминување и лекување на страв, панични напади, депресија, ниска самодоверба, песимизам, психофизико страдање.

Кликнете да купите книга

isceluvanje od smrtonosni bolesti kniga

Кога човек се соочува со смртоносни заболувања му се руши светот кој дотогаш го познавал, но преку оваа книга ќе разберете дека има начин да сте здрави, целосно исцелени...

Кликнете да купите книга

rasturanje na magii kniga

Сте слушнале за некакви магии, но сте си мислеле дека ако не верувате во тоа нема да ви влијаат.

Кликнете да купите книга

osveten zivot kniga

Оваа книга ќе ви разбуди восхит и ќе почувствувате не само нежност, туку и повик за тоа дека и вие имате учество во Божјиот План за човештвото.

Кликнете да купите книга

transformiraj se1

Сега е време да почнете да го користите благословот како контра реакција на...

Кликнете да купите книга

ajde1

Време е секој да направи цврсто решение и избор на кој ќе остане доследен во текот...

Кликнете да купите книга