Растурање на магии и заштита во Име на Господ Исус Христос

 

rasturanje na magii knigaМногупати сте забележале дека ви се случува неприродни сили да ви ја променат насоката во животот, да ви побегне шансата за работа, да ве остави љубениот/љубената или пак да се промени партнерот и неговиот однос кон вас. Сте слушнале за некакви магии, но сте си мислеле дека ако не верувате во тоа нема да ви влијаат.

За жал, постојат негативни влијанија од таков тип кои имаат деструктивно дејство врз луѓето (болести, несреќи, разводи). Освен народните легенди за оваа појава, досега не сте слушнале вистинска информација која ќе ви даде разјаснување и начини како да го надминете овој проблем.

Дали нашата вера во Бог раѓа плод?
Дали ја спроведуваме власта која Господ Исус Христос ни ја даде?
Сатаната шири една голема заблуда да мислите дека тој не постои, дека е измислица, или легенда, а таква камуфлажа користи во стратегијатаза да ве окупира. Магијата е негово средство кое е камуфлирано со идејата дека не постои. Преку оваа книга научете како да ги растурите магиите во Име на Господ Исус Христос.

Кликнете да купите книга