Светиот шепот – Практично христијанство (книга 2)
Прирачник за ослободување од демони и демонски влијанија 

 

svet shepot osloboduvanje od demoni1

Дали сте помислиле дека во ова време нема критериум за ценење на вредностите? Дали забележувате дека добри луѓе стануваат злобни, страдаат од неправедности, жртви се на болести, паника, страв, депресија. По медиумите постојано се емитуваат информации за глобални катастрофи и како светот и човештвото страда. Сум слушнал кога некои луѓе велат дека овие состојби се шират како пандемија. Но од каде доаѓаат? Зошто се случува добри луѓе да страдаат, дури и да починат? Кој ги убива? Која е вистината?

Оваа книга ви дава свесност како да:

  • се осознае Вистината Божја и да пристапи во живот со Господ Исус Христос;
  • ги увидите процепите на вашата душа преку кои започнале вашите страдања;
  • се ослободите од паничните напади, стравот, болките, немирите, претчувството дека умирате или дека ги губите блиските;
  • препознаете што се демони и демонски влијанија;
  • се ослободите од сé што ве угнетува со години преку практична молитвена постапка;
  • им помагате на луѓето низ молитви, совети и духовни поучувања;
  • ја прославите победата на Господ Исус Христос над смртта и сатаната во секој аспект од вашиот живот.

Кликнете да купите книга