АЈДЕ - Поттик кон практично христијанство

 

ajde1Време е секој да направи цврсто решение и избор на кој ќе остане доследен во текот на сопственото живеење. Книгата Ајде поттикнува токму кон тој избор и дава една друга димензија на реалноста и постоењето. Џебно издание, богата со многу информации, на македонски и на англиски јазик и е поттик кон молитва упатена кон Господ Исус Христос, чиста молитва која излегува од срцата на луѓето.

Ја има и во аудио верзија на македонски и на англиски јазик

Кликнете да купите книга