Светиот шепот – Во Божји благослов (книга 3)
Прирачник за ослободување од проклетства

 

svet shepot osloboduvanje od prokletstva1Сега е време да почнете да го користите благословот како контра реакција на оние кои ве колнат, навредуваат и мразат. Ќе станете сведок на Божјата Љубов која ќе ве обедини со сите во радост.

Оваа книга ве поттикнува да живеете со Господовата Сила и Закрила. Откријте досега дали сте живееле во проклетство: беда, несреќни случаи, немање деца, чести (спонтани) абортуси, губиток на она што сте го имале, чести грабежи, смртни случаи...

Дали вашето живеалиште е проклето и во него се случуваат уназадувања, оттуѓувања, развод, болести? Некои од вас се прашуваат каде згрешиле, што толку тешко се соочуваат со животот? Можно е цел живот да сте страдале несвесни дека сте жртви на наследни, нафрлени проклетства или како жртва од самопроколнување. Кога човек не знае, пати и прави погрешни избори, но сега ја имате можноста да зачекорите во Божјите благослови.

Оваа книга ќе ви даде увид, но и начин како во Име на Господ Исус Христос да се ослободите и започнете живот во Божји благослов.

Кликнете да купите книга