Аудио


thalita kum

Албумот „Талита Кум" има 11 песни кои се испеани на македонски и англиски јазик...

healing

Во албумот „Исцелителни откровенија" низ музика се проткаени...

poraka

ЦД музичкиот албум „Порака" носи духовни пораки преточени во песни...

blag dar

Пеењето низ БЛАГОДАРНОСТ овозможува битието да се предаде...

metatron

Музиката од „Метатрон" на м-р Константин Кајшаров е научно докажана...